Wat een supertoestel, de iPhone XS!

by

Niet alleen voor de echte Apple fans, maar eigenlijk voor iedereen is dit nieuwe supertoestel een echte aanrader. De iPhone XS, en ook de grotere versie de iPhone XS Max, is niet zomaar de nieuwe versie van de iPhone X. Hij is nog zo veel meer!

Het Super Retina OLED-scherm

Dat is een hele mond vol. Het betekent niet alleen een hogere resolutie maar ook een pixeldichtheid van maar liefst 458. Het hoogste voor een IOS-apparaat tot nu toe! De iPhone XS heeft met zijn 5,8 inch scherm dezelfde afmetingen als de iPhone 8, maar de iPhone XS Max is met zijn 6,5 inch scherm de grootste iPhone ooit! Ideaal voor de liefhebbers van gamen en films kijken op je mobiel! Het zou natuurlijk helemaal geweldig zijn als je je telefoon met groot scherm in zou kunnen klappen. Apple is druk bezig met deze “opvouwbare technologie”, we zullen nog even geduld moeten hebben.

Twee fantastische camera’s in je toestel

Iedereen waant zich een professionele fotograaf door de groothoek- en telelens van 12 megapixels. Deze dubbele lens zorgt voor meer diepte in je foto’s, zelfs na het nemen van de foto is de scherpte daarvan nog aan te passen. De quad-LED TrueTone-flitser zorgt voor een natuurlijk effect voor je foto’s. De camera aan de voorkant regelt de snelle gezichtsherkenning. 3D-sensoren en infraroodbundels scannen uw gezicht, zo voorkom je fraude door bijvoorbeeld een foto voor het scherm te houden.

Je telefoon gaat langer mee

De nieuwe toestellen maken gebruik van de nieuwe A12-chip. Dit betekent vijftig procent snellere prestaties maar ook vijftig procent minder stroomverbruik. Daarnaast is de accu ook verbeterd waardoor de XS een langere accuduur van 30 minuten heeft en de XS Max maar liefst anderhalf uur langer meegaat. Dit is natuurlijk wel een gemiddelde. Moet je toestel uiteindelijk toch weer opgeladen worden, dan kan dat niet alleen met je lightning-lader maar ook draadloos via een inductielader. En een stuk sneller dan bij de iPhone X.

Welke kleur kies jij?

Dat het een supertoestel is heb je nu wel gezien. Kiezen tussen de XS en de XS Max hangt puur af van welk formaat je voorkeur heeft. De gamer zal een groot scherm fijner vinden. Een ander let weer op het formaat dat beter in haar tas past. Maar nu de kleur nog! Deze toestellen zijn namelijk in drie mooie kleuren te krijgen. Spacegrijs is een stoere donkere kleur die eigenlijk altijd goed is. Houd je meer van opvallend dan zijn zilver of goud de andere twee opties. Zeker goud is een heuse blikvanger. De glazen achterkant van het toestel zorgt nog voor wat extra glans.

Geen paniek meer bij een plons

Kon het bij vorige generaties iPhones nog wel eens vervelend zijn dat ze niet waterproof waren, bij deze toestellen hoef je je daar niet druk om te maken. Tot een diepte van 2 meter kunnen ze een half uur onder water blijven. Stof krijgt ook geen kans, naast waterdicht is stofdicht ook zeker een aangename toevoeging.

Opslag naar keuze

De iPhone XS(Max) is met een opslag van 64GB, 256GB of zelfs 512GB te krijgen. Kijk nu bij T-Mobile voor de beste aanbiedingen.