Tips voor het vinden van een tafel voor jouw party

Tafel huren voor jouw party

Yes! Het is weer zomer en gelukkig mag er alweer iets meer dan het afgelopen voorjaar. Het organiseren van verschillende soorten events is weer in volle gang. Supportmarkt is jouw trouwe partner voor ondersteuning bij het organiseren van een leuk feestje. En wat is een leuke party zonder tafels? Of dit nou statafels zijn om lekker aan te hangen of terrastafels om heerlijk aan te eten, bij Supportmarkt  kun je tafels huren voor elke gelegenheid.

Tafels huren: de populaire statafel

Een mooie tafel huren geeft extra flair aan je inrichting. Het maakt je event af en geeft bezoekers die extra touch en warmte. Aan wat voor soort tafels kun je denken? Een populaire variant is de statafel. Hier kun je lekker aan chillen met een groepje én een goed drankje. Is je glas leeg, dan kun je zo doorlopen naar de bar. Onze statafels zet je binnen mum van tijd neer. Heb je te veel tafels, omdat de opkomst bijvoorbeeld minder is dan je had gedacht? Dan klap je de klassieke statafel zo in en berg je hem gemakkelijk op. SupportMarkt verhuurt de klassieke statafel Miura (met hip mat zwart staal), de industriële Olieton met deksel en de statafel Douglas, met een vleugje hout voor een iets meer natuurlijke look.

We gaan er eens even lekker bij zitten

Huur je liever tafels waar mensen ook aan kunnen zitten? Ook dan helpt SupportMarkt je ook uit de brand! Met de bistrotafels en biertafels heb je twee totaal verschillende opties om eens lekker aan te gaan zitten. De bistrotafel van hout voor een hip etentje, of de bierbankset voor een meer, laten we zeggen, wilder feestje. Een lekker festival bijvoorbeeld, of een bierfest. Hoe dan ook, shinen zul je, met je tafels.

Nieuw: de debattafel

Organiseer je geen feestje maar heb je een ander soort event? Ook dan voorziet SupportMarkt je graag van meubilair, waaronder prachtige tafels. Zo hebben ze nu, voor de echte praters onder ons, een debattafel te huur. Een echte blikvanger op elk camerashot. Voor een goed tafelgesprek. Gemaakt van prachtig eikenhout en te voorzien van een LED tv of branding in jouw huisstijl. Met de 4 gasten en 1 host die rond de tafel kunnen, is ook de 1,5 meter maatregel gemakkelijk te hanteren.

Om het af te maken

Natuurlijk verhuren zij ook ander meubilair, zoals (matching) stoelen en krukjes of volledige sets. Of een heerlijke heaters voor de zwoele zomeravonden. Met alleen tafels heb je namelijk nog geen compleet event. 

Breng je het liefst alles bij één partij onder? Dan is dit zeker mogelijk. SupportMarkt helpt je, naast meubilair, aan het complete plaatje. Denk aan een eventuele overkapping, de overige decoratie, het beeld en geluid, een podium, opbouwen en ga zo maar door. Bieden zij zelf iets niet direct aan? Dan schakelt SupportMarkt hulptroepen in die dit wél kunnen. Zo hoef jij je nergens druk over te maken, behalve om je fantastische concept.

Jouw droomevent

SupportMarkt helpt jou bij het waarmaken van je droomevent. Neem een kijkje op de website van SupportMarkt.