Stijlvolle praktische statafels

Ben je op zoek naar een mooie nieuwe eettafel voor in de woonkamer? En zoek je een unieke tafel waaraan je kunt werken, spelen en dineren? Of wil je jouw bedrijfskantine een mooie nieuwe dimensie geven met behulp van nieuwe tafels? Overweeg dan de aanschaf van mooie stijlvolle praktische statafels. Een hoge tafel staat garant voor gezelligheid. En statafels met een mooi en praktisch design zijn ook nog eens stijlvol en functioneel.

Comfortabel aan een hoge tafel staan

Langdurig aan een hoge tafel staan, wordt nog weleens oncomfortabel gevonden. Echter, wanneer je kiest voor een statafel met een ergonomisch design is dit anders. De hoge tafels van Njojbrandstore hebben zo’n ergonomisch design. Hierdoor is het mogelijk om voor lange tijd comfortabel aan de hoge tafels te kunnen staan. Met dit comfort worden de borrelavonden met jouw vrienden nog leuker. En ook wanneer je graag afwisselend staand wilt werken, bieden deze hoge tafels uitkomst. Dankzij het comfort dat de tafels bieden, zijn ze inzetbaar voor allerlei verschillende activiteiten. Of je nu wilt ontbijten, werken, borrelen of spelen. Het kan allemaal aan deze unieke ergonomische hoge tafels.

Jouw droomtafel zelf samenstellen

Het aanbod hoge tafels is groot. Lukt het jou desondanks toch niet om jouw droomtafel te vinden? Stel dan gewoon zelf jouw tafel samen! Van het onderstel tot het tafelblad, je kunt het allemaal zelf uitkiezen. Er zijn heel veel verschillende soorten tafelbladen verkrijgbaar. Hierdoor is er altijd wel een tafelblad te vinden die bij jouw inrichting past. Zoek je een tafelblad met een warme donkere kleur? Dan is een tafelblad gemaakt van notenhout of eikenhout iets voor jou. Zoek je juist een tafelblad met een lichte kleur? Kies dan bijvoorbeeld voor dennenhout. Dit tafelblad heeft ook nog eens als voordeel dat hij geschikt is voor buitengebruik. Heb je jouw perfecte tafelblad uitgezocht? Dan kun je ook nog zelf een bijpassend onderstel uitzoeken.

Maak jouw tafel compleet

Staan aan een ergonomische hoge tafel is geen straf, integendeel. Dankzij het unieke design is het juist mogelijk om heel comfortabel te kunnen staan. Echter, wanneer de borrelavonden met vrienden gezellig zijn, kan het fijn zijn om ook te kunnen zitten. Gelukkig is dit ook mogelijk dankzij de mooie bijpassende barkrukken. Voor de barkrukken geldt eveneens dat ze in allerlei varianten verkrijgbaar zijn. Hierdoor kun je altijd een mooie set barkrukken voor bij jouw statafel uitzoeken. De barkrukken zijn in de basis al comfortabel. Maar je kunt dit comfort nog verder uitbreiden met mooie zachte kussens. Met welke accessoires ga jij jouw hoge tafel compleet maken?