Op zoek naar muurstickers?

Met het voorjaar op komst, is het tijd voor een opfrisbeurt. Ben je toe aan een nieuwe uitstraling van je woonkamer? De muren een nieuw kleurtje geven geeft een ruimte een heel ander gevoel. Dit kost echter veel tijd en kan aardig in de kosten lopen. Met muurstickers kun je op een gemakkelijke manier je muren opfleuren! Zo kun je kiezen uit talloze verschillende kleuren en prints om je ruimte een persoonlijke uitstraling te geven. De stickers zijn online te bestellen waardoor ze gewoon bij jou thuisbezorgd worden. Je kunt deze zelf opplakken waar je maar wilt. Zo ben je niet alleen beperkt tot de woonkamer, maar kunnen muurstickers ook prima opgeplakt worden in de slaapkamer.

Muurstickers voor in de kinderkamer

Wanneer je een zoon of dochter hebt, wil je graag dat de kinderkamer tot de verbeelding spreekt en vrolijk is. Je kunt uit vele kleurrijke stickers kiezen die je kind inspireren. Kies bijvoorbeeld voor de favoriete prinses voor je dochter of superheld voor je zoon. Het thema Muurstickers dieren zijn ook altijd populair onder de kinderen. Aangezien kinderen snel opgroeien, zijn ze ook weer snel uitgekeken op dingen die ze leuk vinden. Muurstickers van dieren zijn gelukkig niet permanent en kunnen gemakkelijk weer verwijdert worden. Als je zoon of dochter weer toe is aan een andere uitstraling van de slaapkamer, kost het je geen fortuin dit weer te veranderen. Afhankelijk van de grootte heb je voor een aantal euro weer een nieuwe sticker gekocht, zodat je gemakkelijk af kunt wisselen.

Verschillende prints

Muurstickers komen in veel verschillende vormen en maten. Je kunt kiezen uit meer dan duizend verschillende prints die een ruimte tot leven brengen. Hou je van reizen? Wat dacht je van een vintage wereldkaart die een echte eye catcher is in je huiskamer? Of heb je een favoriete spreuk die jou altijd inspireert? Plak deze op je slaapkamerwand om elke dag positief te beginnen. Muurstickers kunnen ook gepersonaliseerd worden. Laat bijvoorbeeld een foto van je geliefde viervoeter afdrukken met een muursticker van dieren of een andere leuke afbeelding. Zo geef je een persoonlijke tint aan iedere ruimte. Je kunt je creativiteit zo de vrije loop laten, aangezien je zelf een gewenste afbeelding kan laten ontwerpen en afdrukken.

Gemakkelijk aan te brengen

Alle muurstickers zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. Ze werken hetzelfde als normale stickers. Je hoeft alleen de folie te verwijderen en netjes aan te brengen op de gewenste plek. Aangezien muurstickers veel groter zijn, is het aan te raden dit met twee mensen te doen. Zo kun je de sticker gecontroleerd aanbrengen. Muurstickers van dieren of andere prints kunnen op iedere vlakke ondergrond aangebracht worden. Zorg dat de wand schoon is en vrij van stof en zand. Zo kan je sticker goed hechten aan de wand en heb je er lang plezier van. Als het tijd is voor afwisseling verwijder je de sticker en er is niets meer van te zien. Dit maakt muurstickers ook een ideale optie voor wanneer je een huurwoning hebt waar schilderen niet toegestaan is en de woning weer in originele staat opgeleverd moet worden.