Mannenmode: hoe zit dat?

by

Elke man heeft een andere stijl. Sommige mannen dragen graag veel kleding en anderen dragen graag veel sieraden. Sommige mannen houden het graag simpel, terwijl anderen graag experimenteren. geheim. De vraag is, hoe weet je welke stijl je leuk vindt? Hier zijn tien vragen die je jezelf kunt stellen om erachter te komen van welke stijl je houdt. 1) Wat voel je je comfortabel om te dragen? 2) Wat is je favoriete kleur? 3) Wat is je favoriete kledingstuk? 4) Welke stijl spreekt je aan? In dit artikel behandelen we deze punten en geven we je een aantal mode-tips!

Wat voel je comfortabel om te dragen?

Deze vraag is de belangrijkste. Comfort is de sleutel als het gaat om stijl. Als je je niet comfortabel voelt in de kleding die je draagt, dan zie je er niet goed uit. Als je je comfortabel voelt in het dragen van een pak, dan moet je ervoor gaan en een pak, maar als je je ongemakkelijk voelt bij het dragen van een pak, dan moet je gewoon geen pak dragen. Dit geld overigens ook bij bepaalde stijlen. Voel jij je goed in een carhartt jas dan moet je deze zeker dragen. 

Kies je favoriete kleur

Kies kleuren waarvan je weet dat je er goed uitziet. Je moet kleuren dragen die je een goed gevoel over jezelf geven. Daarnaast kan je de kleur van je kleding ook afstemmen op je huidskleur. Staan lichte kleuren jou beter? Draag dan lichte kleuren. Het gaat er allemaal om hoe je je voelt. Een Daily Paper hoodie kan je in allerlei kleuren kopee.

Wat is je favoriete kledingstuk?

Iedereen heeft een favoriet kledingstuk. Zoek uit wat je favoriete kledingstuk is en draag het zo veel mogelijk. Als je toch bezig bent, ontdek dan waarom je favoriete kledingstuk je favoriete kledingstuk is. Het kan of het nu gaat om het materiaal, de kleur, het ontwerp, de pasvorm, het comfort of iets anders.

Welke stijl spreekt je aan?

Stijlen komen en gaan, maar er is altijd één stijl waar je geen genoeg van kunt krijgen. De stijl waar je geen genoeg van kunt krijgen, is de stijl waar je voor moet gaan. Als je van de preppy stijl houdt, draag dan preppy kleding zoals Als je van de grunge-stijl houdt, draag dan zoveel mogelijk grunge-kleding. Als je van de hiphop-stijl houdt, draag dan zoveel mogelijk hiphop-kleding. Als je van de rock-stijl houdt, draag dan zo veel mogelijk rock-kleding. zoveel mogelijk. Het is maar wat je leuk vindt.