Loungekussens

Loungen in je eigen tuin

by

Bomen vol bloesem, vogeltjes die fluiten en het zonnetje dat heerlijk schijnt. Het is lente! Iedereen gaat weer lekker naar buiten om te genieten. De eerste rokjesdag is weer geweest en hopelijk volgen er nog vele. Wat is er nu fijner dan op zo’n mooie dag lekker buiten te gaan zitten en van de zon te genieten. En waarom niet in je eigen tuin!

Loungekussens

Een loungebank in je tuin of op je terras is natuurlijk dé manier om te genieten van de zon. En wil je dat zo comfortabel mogelijk doen dan zijn heerlijke loungekussens natuurlijk niet weg te denken. Op www.tuinkussenshop.nl hebben ze een groot assortiment loungekussens. Verschillende maten, prachtige kleuren en allerlei soorten printjes. Dus kan jouw loungebank wel een nieuw kussentje gebruiken, dan kan je hier zeker iets naar je smaak vinden!

Formaat kussens

Waar je op moet letten bij het bestellen van je nieuwe loungekussens op tuinkussenshop.nl is het volgende: de loungekussens bestaan uit zitkussens en rugkussens, of soms sets hiervan. Dan is er nog het formaat. Meet je loungebank goed op zodat je weet welke maat je moet hebben. Bij tuinkussenshop.nl hebben ze loungekussens van 60 x 60 cm tot en met 80 x 120 cm (de zogeheten palletkussens) en een hoop maten daartussen. Heeft u een net wat kleinere maat nodig dan kan je een kussen nemen met een wat lossere vulling zodat het kussen toch net in de bank past.

Weer of geen weer

Heerlijk dat het zonnetje weer schijnt maar het blijft natuurlijk wel Nederland. Af een toe een (flinke) bui zal zeker wel eens voorkomen. Ook in de zomer. Heb je je loungeset niet onder een afdak staan en gebruik je geen afdekhoes of kussen opbergsysteem dan is het zeker aan te raden een kussen te nemen van waterbestendig materiaal. De Havana en Rib series zijn hiervoor geschikt. Deze kunnen wel tegen een regenbui. De Havana serie is zelfs met zijn rits heel makkelijk met een sopje schoon te maken!

Nu nog de kleur

Houd je van stoere donkere kleuren? Van fris blauw? Van neutraal wit? Of liever een felle knalkleur? Ze hebben het allemaal. Wil je effen of wil je een printje? Of wat dacht je van een combinatie. Hier een gouden tip voor als je het lastig vindt om te kiezen: neem als basis een effen kleur en neem er losse sierkussentjes bij met een printje! Dan ZIT je altijd goed.

Zacht of hard

De één zit graag zacht, de ander houdt meer van een stevige ondergrond. Let daarom op het soort vulling dat er in de kussens zit. Zo is de schuimvulling natuurlijk een stuk steviger dan de vlokkenvulling. Op www.tuinkussenshop.nl kan je precies zien wat voor vulling er in het kussen zit. Dus check de weersverwachting en bestel snel. Binnen 1 dag kunnen de nieuwe kussens al in huis zijn! Gratis verstuurd vanaf 50 euro. Laat dat zonnetje maar komen en ga met de voetje omhoog! Dat wordt een zomer vol genieten en relaxen!