Je partner verrassen op een bijzondere manier

by

Of je nu pas een aantal maanden een relatie hebt, of al meerdere jaren samen bent, verrassingen zijn altijd leuk en houden de spanning in je relatie. Het is juist het onverwachte dat het spannend maakt en door de moeite die je hierin steekt, zal iedere verrassing enorm gewaardeerd worden. Maar een originele, bijzondere verrassing verzinnen, kan nog best wel een taak zijn. In onderstaand artikel vind je een aantal leuke ideeën om je op weg te helpen.

Idee nummer 1: “Ontvoer” haar

Dit klinkt een beetje gek en met ontvoeren wordt natuurlijk ook niet echt ontvoeren bedoeld. Neem je partner eens mee naar een hotel, een appartement in een stad of een huisje op het platteland zonder dat je partner hiervan af weet. Je kunt deze verrassing op meerdere manieren aanpakken: zorg er bijvoorbeeld voor dat je partner van tevoren geen idee heeft waar jullie naar toe gaan, en dat daar met verschillende hints achter gekomen moet worden. Ook kun je ervoor zorgen dat de koffers al klaarstaan als je partner thuiskomt, zodat jullie gelijk kunnen vertrekken.

Idee nummer 2: Ontbijten op bed

Als je niet het geld of de tijd hebt om een weekendje weg te gaan, kun je het natuurlijk ook wat kleinschaliger aanpakken. Een verrassingsontbijt op bed kan namelijk ook super leuk zijn. Zorg er voor dat je al het favoriete eten maakt en daarbij een mooi bosje bloemen neerzet. Je kunt het zo speciaal maken als je zelf wilt en daarna samen heerlijk genieten.

Idee nummer 3: Een klein gebaar

Het maakt vaak niet uit of een verrassing duur is, maar het is de gedachte die telt. Als je partner bijvoorbeeld een spannende presentatie heeft op het werk of studie, kan het al heel veel betekenen als je ’s ochtends een handgeschreven kaart klaarzet om hem of haar succes te wensen. Ook kun je je partner verrassen door zomaar een reep chocola te kopen, een bosje bloemen of een avondje samen een van de favoriete films te kijken. Je kunt iemand ook verrassen door diegene zomaar op te bellen en te zeggen hoeveel je van diegene houdt.

Idee nummer 4: Ga gezellig picknicken

Een heerlijk idee in de lente of de zomermaanden is om ergens met z’n tweetjes te gaan picknicken. Neem een picknickmand mee met heerlijke broodjes, zoetigheden en drankjes en ga op een kleed ergens in en park of bos genieten van elkaar. Om de picknick helemaal compleet te maken kun je ook een film, boek of spelletje meenemen zodat jullie je daar de hele middag kunnen vermaken.

Idee nummer 5: Ophalen van werk
Wederom een klein gebaar wat niet veel moeite kost: het ophalen van je partner van werk. Het is een kleine moeite, maar betekent wel dat je er aan hebt gedacht en de moeite hebt gedaan. Je kunt deze verrassing uitbreiden door je partner daarna mee uit eten te nemen en naar de film of een andere voorstelling te gaan om de avond helemaal compleet te maken.