Ideeën voor badkamerverlichting

Verlichting in de badkamer is voor veel mensen een grote zorg en in 2022 zal er op dit gebied veel vooruitgang worden geboekt. In 2022 heeft je badkamer de beste verlichting en is hij zelfs verbonden met je telefoon. De beste verlichting in 2022 is natuurlijk licht. Om voor natuurlijk licht te zorgen, zullen de ramen groter en overvloediger zijn. Om ervoor te zorgen dat het natuurlijke licht niet verloren gaat, worden de ramen bedekt met een materiaal dat het licht van buitenaf tegenhoudt. Voor badkamers zonder ramen is er speciale verlichting die natuurlijk daglicht kan geven. Bij BadkamerXXL kan je verschillende soroten badkamerverlichting vinden.

Spots

Een recent onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste mensen elke dag 2 uur in de badkamer doorbrengen. Aangezien dit is hoe lang de meeste mensen elke dag in de badkamer doorbrengen, wilt je er zeker van zijn dat de badkamer functioneel en plezierig is. Door het gebruik van spots in de badkamer kan je goed spelen met de verschillende soorten licht. Spots kan je namelijk goed in het plafond verwerken waardoor je makkelijker kan spelen met de posities.

Spiegellampen

In 2022 zal er veel vooruitgang zijn op het gebied van badkamerverlichting. Het strakke design van de spiegellampen zorgen er voor dat de badkamer goed wordt uitgelicht en je jezelf goed kan zien in de spiegel. Bij sommige spiegellampen is het mogelijk om het licht te dimmen waardoor het in de avond niet te fel is.

Ledverlichting en gekleurde spots

LED verlichting is niet alleen energiezuinig, maar gaat ook nog eens lang mee. Daarnaast produceert LED-verlichting niet veel warmte, waardoor het een betere keuze is voor in de badkamer. In 2022 zal er ook veel vooruitgang zijn op het gebied van gekleurde lampen. Naast het huidige warm wit komen er kleuren als blauw en groen. Dit maakt de badkamer een stuk leuker. Tijdens het douchen en badderen kan je jouw badkamer omtoveren tot een mini disco.