​​​​​​​Hoe vind je het ideale cadeau?

Het is voor veel mensen een jaarlijks terugkerende strijd, vaak zelfs meerdere keren per jaar. Iedereen heeft dierbaren, die hun verjaardag of een feestdag willen vieren en mensen uit hun omgeving uitnodigen. Maar wat geef je iemand als cadeau? Deze vraag is voor veel mensen lastig te beantwoorden. Een fles wijn, boekenbon of bloembol is standaard en niet spannend om te geven of ontvangen. Om een origineel cadeau te geven, die in de smaak zal vallen, zal je creatief uit de hoek moeten komen.

Een persoonlijk cadeau 

Wanneer je iemand iets persoonlijks geeft, zal dit meestal worden gewaardeerd. Persoonlijke cadeaus hebben een positieve uitstraling, waaruit valt af te lezen dat iemand moeite heeft gedaan voor het cadeau. Tijdens verjaardagen en andere feesten krijgt de gastheer of gastvrouw al genoeg standaard geschenken, waardoor iets persoonlijks als een zelfontworpen tegeltje zeker op zal vallen.

Daarnaast is dit een perfecte manier om iemand een uniek presentje te geven. Zelfontworpen tegeltjes kunnen herinneringen oproepen of juist symbool staan voor herinneringen die gemaakt gaan worden, waardoor emoties opgewekt worden. Deze emoties zorgen voor een onvergetelijke indruk, waardoor je een onuitwisbare indruk kan maken met dit cadeau!

Tegeltjes voor elke gelegenheid

Ongeacht de gelegenheid, komen tegels als cadeau altijd van pas. Tegeltjes kun je het hele jaar door als cadeau geven. Van minder gezellige momenten, zoals een begrafenis, tot evenementen vol feest en gezelligheid. Doordat je zelf kunt beslissen wat er op een tegel komt te staan, heb je alle vrijheid om een ludiek geschenk voor het juiste moment te maken. Zo is een zelfontworpen tegel een ideaal geschenk, om bijvoorbeeld samen met een bos bloemen op Moederdag te geven. Ook als kerstcadeau kan een tegel gewaardeerd worden, mede doordat de ontvanger zo’n origineel cadeau niet zal verwachten! De combinatie van originaliteit en persoonlijkheid is een magische combinatie, die zorgt voor positieve verrassingen bij het geven van het cadeau!