Haaruitval of kaalheid hoeft geen onzeker makend probleem meer te zijn

Het zijn onderwerpen waar we misschien liever niet over praten: kaal worden of haaruitval. Bij mannen zien we vaak dat kaalheid zich manifesteert op één plek. Bij vrouwen gebeurt dit iets anders, er is vaak sprake van haaruitval verspreid over het gehele hoofd. Het haar wordt dan dus overal wat dunner. Over het algemeent is dit niet iets om je druk over te maken, maar kaalheid kan wel een hoop onzekerheden en teleurstelling met zich mee brengen. En haar heeft natuurlijk een grote esthetische waarde. Aantasting van het haar kan daarom het zelfvertrouwen dus flink aantasten.

Een mooie volle bos haar wordt geassocieerd met jong zijn. Het verlies van haar en het beeld van veroudering die daarbij geassocieerd wordt, blijft daarom een heikel punt in onze samenleving. Helaas krijgt circa 70% van de mannen en 30% van de vrouwen hier vroeg of laat mee te maken.

De oplossing: een haartransplantatie behandeling

Nog niet zo heel lang geleden lagen de oplossingen vooral bij de welbekende comb-overs,

hoofddeksels en pruiken. Maar er is een opmars en verbetering aan de gang op het gebied van haartransplantaties. Wat zijn de haartransplantatie kosten? Je kan al een behandeling krijgen in klasse 1 voor de prijs van €3.000!

Maar wat houdt een haartransplantatie nou precies in? Bij een haartransplantatie worden er haarzakjes uit een gebied gehaald waar de haren immuun zijn voor uitval. Deze haarzakjes worden vervolgens geplaatst in een gebied waar het nodig is, het ontvangstgebied. Door deze techniek blijft het verplaatste haar levenslang groeien.

Verschillende soorten haartransplantaties

Er zijn 2 soorten haartransplantaties, de FUT-methode en de FUE-methode. De FUT-methode bestaat al decennia lang, maar heeft een groot nadeel. Doordat er een stukje wordt weggesneden bij deze methode, het zogenaamde donorgebied, zal er altijd een littekentje achterblijven. Bij de FUE-methode worden er met een kleine holle naald stuk voor stuk groepen haarzakjes losgemaakt. Deze haarzakjes worden later op de gewenste plekken geïmplanteerd.

Omdat de FUE-methode meerdere voordelen heeft, zoals bijvoorbeeld het ontbreken van een litteken na de behandeling, past BeauClinic past alleen de laatste methode toe. Daarbij maken ze gebruik van New Cell Technology, dit zorgt ervoor dat de haarwortels beter intact worden gehouden tijdens de behandeling. Het percentage van haren dat na de implantatie weer gaat groeien is aanzienlijk hoger dan bij haartransplantaties waarbij deze techniek niet wordt gebruikt.

De kosten van een professionele haartransplantatie behandeling

Een haartransplantatie uitgevoerd door de BeauClinic professionals is dus een perfecte keuze om je probleem aan te pakken. Een haarverbeterings behandeling is al verkrijgbaar vanaf enkele honderen euro’s. De haartransplantaties zijn verdeeld in categorieën en de prijs is natuurlijkerwijs afhankelijk van de grootte van de behandeling. Je kan dus al een haartransplantatie behandeling krijgen door getrainde professionals vanaf €3.000,- (klasse 1). De klassen erna (oplopend tot en met klasse 7) zijn als volgt geprijsd: Vanaf €3.500 (klasse 2) €4.500 (klasse 3), € 5.000 (klasse 3), €5.500 (klasse 4), € 6.000 (klasse 5),  €6.500 (klasse 7). Een haartransplantatie voor vrouwen is mogelijk vanaf een bedrag van €3.000.

De behandelingsprijs bij BeauClinic is inclusief alle nazorg en eventuele speciale verzorgingsproducten. Daarbij moet je niet vergeten dat er levenslange garantie geboden wordt! Dat betekent dat er gegarandeerd wordt dat de geïmplanteerde haren de rest van je leven meegaan. Mocht dat, tegen verwachting in, niet het geval zijn krijg je gratis (mits medisch verantwoord) een nabehandeling. Een behandeling bij BeauClinic is dus een investering die zichzelf terugverdient op zowel esthetisch als persoonlijk vlak, tegen een goede prijs.