Gadgets die het leven een stuk gemakkelijker maken

We zijn allemaal druk. De hele dag worden er allerlei dingen van ons gevraagd en je moet de hele dag aan allerlei dingen denken. Hoe fijn is het als er gadgets zijn die je helpen, waardoor je geen dingen vergeet of dat dingen minder tijd kosten. Gelukkig zijn die er. Deze gadgets maken het dagelijkse leven soms net even wat makkelijker.

De virtuele spiegel

Er bestaat zoiets als de slimme spiegel. Deze spiegel laat zien hoe je eruit ziet, maar hij heeft ook digitale functies. Er bestaan spiegels die je het nieuws kunnen laten zien, die een foto van jouw outfit maken en waarop je een taxi kunt bestellen. Daarnaast heb je in sommige kledingwinkels al spiegels waarbij je virtueel kleding kunt passen en je je dus niet meer in verkeerd licht telkens hoeft om te kleden.

Slimme deurbel

Hoe handig zou het fijn dat je via je smartphone kunt zien wie er voor je deur staat wanneer de deurbel gaat? Heel handig! Dit dachten de makers van de slimme deurbel ook. Wanneer de bel gaat krijg je een bericht op je smartphone. Je kunt niet alleen zien wie er voor je deur staat, maar je kunt ook nog eens tegen diegene praten. Het beste van dit alles is nog dat het niet uitmaakt of je thuis bent of verder weg. Je wordt ten alle tijden op de hoogte gehouden wie er voor je deur staat en je kunt de postbezorger toch even gedag zeggen wanneer je er niet bent.

Wasmachine bedienen met je smartphone

Gadgets worden gemaakt om ons zoveel mogelijk tijd te besparen of werk uit handen te nemen. Zelfs aan de was hoef je amper nog tijd te besteden. Er bestaan namelijk wasmachines die bediend kunnen worden met je smartphone. Wanneer je was klaar is krijg je een bericht. Ook hoef je bij deze wasmachines zelf niet meer het programma in te stellen, dat doet het apparaat zelf. Op basis van hoeveelheid en kleur bekijkt de machine welk programma geschikt is. Scheelt weer tijd en het is wel zo gemakkelijk.

Projector voor je smartphone

Zelfs voor een bioscoopervaring hoef je de deur niet meer uit. Er bestaat zoiets als de smartphone projector, waardoor je je kamer kunt omtoveren in een thuisbioscoop. Wanneer je je smartphone in deze projector plaatst, vergroot hij het beeld keer tien op de muur van je huiskamer. Je kunt de speciale lens zelf aanpassen, zodat je altijd goed beeld hebt. Daarnaast geniet je ook van een betere akoestiek. Zak popcorn erbij en je kunt genieten van je favoriete programma’s, YouTube video’s of films.