Fairwood visgraatvloer

by

Veel mensen hebben in hun woning een houten vloer liggen. Houten vloeren zijn verkrijgbaar in diverse soorten, diktes, kleuren, etc. Ook kun je houtenvloeren in elke willekeurig verband laten leggen. Iets wat je op dit moment heel veel ziet in diverse soorten interieurs is een visgraatvloer. Misschien is jouw huidige vloer wel aan vervanging toe, of heb je onlangs een nieuwe woning gekocht waarin je graag een nieuwe vloer zou willen laten leggen. Wanneer je graag een houten vloer wilt, kun je naar diverse speciaalzaken. Bijvoorbeeld naar Fairwood. Bij het leggen van een houten vloer komt vaak heel wat kijken. Zo zal je misschien eerst de ondergrond moeten egaliseren. Zeker het leggen van een visgraat vloer is iets wat je niet zo maar één, twee, drie doet op het moment dat je weinig kennis van zaken hebt. Op het moment dat je kiest voor een vloer van Fairwood, kun je mogelijk bespreken of het laten leggen van de houten vloer een optie is bovenop de vloerverwarming die jij al in je woning hebt liggen.

Visgraatvloer   

Door te kiezen voor een houten vloer welke wordt gelegd in een visgraat patroon, kies je voor een tijdloos en traditioneel patroon. Er zijn verschillende soorten visgraat vloeren bij Fairwoord verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld een keuze maken tussen de verschillende breedtes van de planken. Wanneer je kiest voor een brede plank zal men niet over een visgraat spreken, maar over een walvisgraat. Wanneer je kiest voor zo’n walvisgraat vloer zal je in verhouding minder planken op de vloer in jouw woonkamer hebben liggen dan wanneer je kiest voor een visgraatvloer. Steeds meer mensen kiezen aan de dag van vandaag voor een houten vloer van bijvoorbeeld Fairwood. Dit in tegenstelling tot een aantal jaar geleden. Toen kozen veel mensen voor plavuizen. Dit bijvoorbeeld omdat zij graag vloerverwarming in hun woning wilden. Aan de dag van vandaag is het ook mogelijk om vloerverwarming te hebben met een houten vloer. Wel is het belangrijk dat je rekening houdt met het soort vloerverwarming op het moment dat je vloerverwarming overweegt. Niet elke vloerverwarming is namelijk geschikt voor onder een houten vloer, maar het is zeker niet onmogelijk. Wanneer je naar Fairwood gaat kun je dit overleggen. Steeds meer mensen laten hun houten vloer in een visgraat patroon leggen. Zo’n visgraat patroon staat ook mooi in bijvoorbeeld een industrieel interieur maar ook in een klassiek interieur. Je kunt het design aanpassen door de houtsoort te kiezen.

Industrieel interieur

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun woninginrichting een industriële look te geven. Dit omdat het een warme en rustige uitstraling geeft. Industriële meubels hebben vaak een neutrale uitstraling waardoor je bij het neerzetten van accessoires allerlei kleuren kunt gebruiken. Ook kiezen steeds meer mensen voor minder accessoires maar de items die ze kiezen zijn dan grotere accessoires. Het is dan ook niet toepasselijk om een industrieel interieur vol te zetten met allerlei prullaria. Wanneer je kiest voor een industriële look in jouw woning, zal een visgraat vloer ook zeker niet misstaan. Bovendien is zo’n vloer ook tijdloos en gaat jaren mee. Op het moment dat je dan misschien jouw woning wilt verkopen, hoef je niet bang te zijn dat de meubels van de mogelijke nieuwe bewoners niet passen bij de vloer die jij door Fairwood in jouw woning hebt laten leggen.