Een subtiel kettinkje kan je outfit completeren

Soms wil je gewoon iets subtiels. Altijd maar groots uitpakken is het ook niet helemaal. Een klein, subtiel kettinkje dat je altijd kunt dragen, dat onderdeel wordt van jezelf, is een echte aanrader. Deze kettinkjes zijn er in veel verschillende uitvoeringen, in diverse kleuren. Zo kun je precies dat kettinkje kiezen dat past bij jou. En natuurlijk bij de rest van je sieraden. Je kunt zo'n kettinkje online bestellen, maar ga er dan wel uitgebreid voor zitten om er een uit te zoeken. De keuze is namelijk enorm. Je kunt kiezen voor een kettinkje met een los hangertje of een waar het hangertje in geïntegreerd is. En wat denk je van een initialen ketting?

Een kettinkje voor een bijzondere gelegenheid

Welke gelegenheid jij bijzonder vindt, dat laat ik aan jou over. Een paar suggesties? Een nieuwe baan, een baby, de eerste verjaardag van je kindje, een jubileum in je relatie, zijn maar een paar voorbeelden. Je kunt natuurlijk iedere gelegenheid tot bijzonder benoemen, als dat er dan voor zorgt dat je voor jezelf zo'n mooi kettinkje koopt. Een initialen ketting laten mensen wel vaak samenhangen met de namen van de kinderen. De eerste letter van iedere naam. Ook de eerste letters van jou en je partner zijn een goed idee.

Geef een initialen ketting cadeau

Is je zus of je beste vriendin bevallen en wil je eens iets anders geven dan rompertjes en een luiertaart? Kies dan eens een initialen ketting. Zo'n kettinkje is heel subtiel en kan altijd gedragen worden. Je kunt online aangeven welke initialen deze ketting moet bevatten. Doordat jij je zus of je beste vriendin zo goed kent, weet je precies welk kettinkje bij haar in de smaak zal vallen. Zo kom je dus met een uniek en bijzonder cadeau aan. En natuurlijk neem je ook presentjes mee voor de trotse partner en het babytje!

Sieraden online bestellen, is dat wel een goed idee?

Jazeker! Zeker nu er voldoende afstand tussen mensen moet worden gehouden en objecten regelmatig moeten worden schoongemaakt, is het online bestellen van sieraden echt een goed idee. Je komt met niemand in contact en je hebt rustig de tijd om online te kijken naar wat bij jouw gelegenheid past. Ook voor andere sieraden dan kettinkjes kun je bij Kaya Sieraden terecht. Wat denk je van mooie armbandjes en oorbellen? Schitterende ringen? En natuurlijk losse bedeltjes om de bestaande initialen ketting te kunnen aanvullen? Je vindt het allemaal online!