Durf jij je sexy kant te laten zien tijdens je eerste date?

by

Een eerste date is altijd spannend. Hoe gaat de avond verlopen, vindt hij of zij je leuk genoeg voor een vervolg. Veel mannen gaan toch wel met een beetje buikpijn op pad om hun date voor het eerst te ontmoeten. Maar de kans is natuurlijk best aanwezig dat het gewoon heel leuk klikt tussen jullie. Zeker als jullie elkaar bijvoorbeeld via een datingsite of datingapp hebben gevonden en door te chatten al wat beter hebben leren kennen. Dan is de kans dat het heel erg tegenvalt alweer een stuk kleiner.

Wat ga je doen tijdens een eerste date?

Als jullie een gezamenlijke hobby hebben of van dezelfde muziek houden dan kun je samen iets gaan doen wat daarmee te maken heeft. Een mooie fietstocht maken door de natuur is bijvoorbeeld een mogelijkheid. Of samen naar een optreden van die ene artiest die jullie allebei bewonderen. Als zo’n duidelijke overeenstemming er niet is dan blijft er nog genoeg over. Natuurlijk kun je gewoon in de kroeg afspreken of samen gaan eten in een restaurant. Dit zijn neutrale en daardoor veilige plekken om iemand te ontmoeten. Als je date toch tegenvalt kun je je altijd met een smoesje uit de voeten maken. Desnoods spreek je af dat een vriend of vriendin je even belt halverwege de avond en als de date dan tegenvalt kun je dat telefoontje gebruiken om op te stappen met de smoes dat er iets dringends aan de hand is.

Wat draag jij op je eerste date?

Wat kleding betreft is er een belangrijke regel: Wees jezelf. Het schiet niet op om je heel anders voor te doen dan je echt bent, want je valt door de mand als de date een vervolg krijgt. Als je het idee hebt dat je bij je date met hem of haar in bed kunt belanden dan is underwear natuurlijk ook belangrijk. 4YouWear heeft hiervoor de lijn Clubwear in het assortiment. Dit zijn stuk voor stuk items die jou een sexy uitstraling geven waar je lief vast en zeker als een blok voor valt. Het gaat om underwear met een ondeugende knipoog die echt is bedoeld voor speciale gelegenheden. Je maakt er vast en zeker indruk mee als jullie besluiten om jullie ontmoeting een romantisch vervolg te geven.

Wat wordt het vervolg van je first date?

Als jullie elkaar leuk vinden dan is het vast geen probleem om snel weer af te spreken. Als je twijfelt, houd dan gewoon een slag om de arm. Misschien denk je er de volgende morgen toch positief over en komt er alsnog een vervolg. Als je dat niet wilt wees daar dan wel eerlijk over. Houd iemand niet aan het lijntje maar geef aan dat je het heel gezellig hebt gevonden maar dat je niet denkt dat jullie een toekomst hebben samen. Niet leuk voor de ander om te horen, maar beter dan hoop houden dat er een vervolg komt terwijl jij dat niet wilt.