Douchedeur op maat laten maken?

by

Glas is een doorzichtig materiaal dat voor veel dingen gebruikt wordt. Iedereen heeft wel iets van glas in zijn of haar huis. Hierbij kan je denken aan een raam of een drinkglas. Ook je douchedeur kan van glas zijn. Dit geeft uw badkamer een erg chique uitstraling. Aangezien badkamers meestal witte of zwarte tegels hebben, is het dan erg mooi om een glazen deur voor de douche toe te voegen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen muurtje neer te zetten voor de douche. Een muurtje kan de ruimte namelijk een stuk kleiner laten lijken. Een andere optie is een douchegordijn. Echter, dit kan de strakke uitstraling van uw badkamer wel degelijk verminderen.

Voordelen van een glazen douchedeur

Bij glasdiscount kunt u een glazen douchedeur op maat laten maken. Het laten plaatsen van zo’n glazen douchedeur heeft erg veel voordelen. Als eerste geeft glas een ruimtelijke indruk. Omdat het doorzichtig is, lijkt de ruimte veel groter. Een ander voordeel is dat er natuurlijk licht naar binnen kan vallen. Zo wordt het niet onnodig donker in de douche. Daarnaast zorgt glas ervoor dat u geen opgesloten gevoel krijgt. Omdat u nog steeds door het glas heen kan kijken, merkt u niet zo gauw op dat u eigenlijk in een kleine ruimte staat. Een ander voordeel van een douchedeur in het algemeen, is dat het water niet door de hele badkamer ligt. Sommige mensen kiezen ervoor om namelijk helemaal geen douchedeur te nemen. Dit kan voordelig zijn met de ruimte, maar dan moet u wel na iedere keer douchen de vloer droog maken. Een glazen douchedeur kan ervoor zorgen dat uw badkamer optisch nog steeds erg ruim is, maar het water niet de hele vloer van de badkamer nat maakt.

Douchedeur op maat

Wanneer u besluit een glazen douchedeur op maat te laten maken, kan u ervoor kiezen om monteurs te laten langskomen die meten hoe groot uw douchedeur zal worden. Ook is er de keuzemogelijkheid om monteurs te laten langskomen die uw douchedeur dan zullen monteren. De monteurs luisteren altijd naar uw wensen en zij zullen dit dan ook meenemen bij het op maat maken van de douchedeur. Het voordeel van het laten inmeten van de douchedeur is dat u honderd procent zeker bent dat de maatvoering klopt. Ook geeft de monteur u enkele tips en bestelt hij het glas voor u. Het voordeel van het laten monteren van uw bestelde glazen douchedeur, is dat alles zeker goed gemonteerd is. Voor allebei deze services zullen de monteurs met u een dag afspreken waarop het u ook uitkomt dat de monteurs langskomen. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de douchedeur altijd gemaakt wordt van veilig hard glas. Ook wordt er natuurlijk rekening gehouden met het beslag dat u heeft gekozen. Hierdoor komen de sparingen sowieso op de juiste plek te zitten.