De mooiste optrekjes onder 1 miljoen

by

Het zou je maar gebeuren: je wint bij een loterij een prachtige prijs van 1 miljoen euro en wilde al een tijdje verhuizen naar een nieuwe woning. Met 1 miljoen euro op zak gaan er een heleboel mogelijkheden voor je open en is er een enorm aanbod aan prachtige huizen te vinden in Nederland. Van landelijke woonboerderijen met veel grond tot aan dure grachtenpanden in steden zoals Amsterdam en Utrecht, je kunt het zo gek niet verzinnen, maar het is mogelijk. Wil je wat inspiratie op doen voor een nieuw huis of ben je gewoon nieuwsgierig naar prachtige huizen die je kunt krijgen voor 1 miljoen euro? Lees dan vooral verder in onderstaande tekst waar een aantal mooie optrekjes worden beschreven.

Herenhuis in Wassenaar

Wassenaar staat bij velen bekend om de mooie, maar ook zeker dure, huizen die er te vinden zijn. Een van deze prachtige huizen is een herenhuis dat op dit moment te koop staat voor een kleine miljoen euro. Dit tussenherenhuis is in recentelijk verbouwd, telt maar liefst 5 slaapkamer en 2 badkamers en is daarnaast voorzien van een zonnige tuin. Ben je dus op zoek naar een luxe tussenwoning, dan kun je daar in Wassenaar zeker terecht.

Woonboerderij in Brabant

In het Brabantse Sint-Oedenrode vind je voor 950.000 euro een prachtige woonboerderij met een perceeloppervlakte van 2,8 ha, waardoor je er alles rust en ruimte hebt. Deze riante woonboerderij telt verschillende bijgebouwen en is gelegen in een ware oase van groen. Het is een perfecte woning als je op zoek bent naar wat meer rust en is daarom ideaal voor een natuurliefhebber of een dierenhouder. Door de verschillende bijgebouwen kun je heel veel kanten op met deze woning en is er veel bergruimte te vinden.

Twee onder kap woning in Hilversum

Voor 995.000 euro vind je in de lommerrijke Indische buurt in Hilversum een ruime twee onder kap woning uit de jaren dertig. Dit huis is perfect voor gezinnen en telt 5 slaapkamers en 2 badkamers. Het huis is gelegen is een fijne wijk, in een rustige omgeving, maar wel in de buurt van voorzieningen zoals scholen, het centrum van de stad en stations van de NS. Naast dat het een prachtige authentieke woning is, heeft het ook een mooie tuin en biedt deze veel vrijheid om te genieten van mooie zomerse dagen.

Bijzondere omgebouwde kerk in Hulsel

Een prachtige, bijzondere woning is te vinden in Hulsel, waar je voor een miljoen euro in een authentieke omgebouwde kerk kunt wonen. De kerk die origineel uit 1889 stamt, heeft in 2016 een metamorfose ondergaan, waarbij de buitenkant intact gelaten is en de binnenkant is verbouwd tot een woonhuis. Het huis voldoet aan huidige eisen van luxe en comfort, is voorzien van een camera-installatie en heeft een buitenzwembad om van te genieten in de zomer. Het is natuurlijk een extreem bijzondere manier van wonen, waar je kunt genieten van de hoogte van de woning en vanaf je bank zo tegen de nok van het dak aankijkt.