De leukste cadeaus voor een jubileum voor jou op een rijtje

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is? Of wil je een gepersonaliseerd cadeau kopen voor iemand die bijvoorbeeld 20 jaar in dienst is? Een jubileum cadeau kan echt van alles zijn, maar het leukste is natuurlijk als het cadeau enigszins betrekking heeft op het jubileum waar het voor bedoeld is. Daarom zetten we voor jou de meest gebruikelijke jubilea op een rijtje, en sommen we wat originele cadeau-ideeën op die je daarvoor kunt gebruiken.

Uniek cadeau voor huwelijksjubileum

Het eerste jubileum waar je echt niet met lege handen kunt aankomen is natuurlijk het huwelijksjubileum. Of het koppel in kwestie nu 5, 10, 30 of zelfs 50 jaar getrouwd is. Een eerste idee is om een speciaal tegeltje te laten bedrukken, waar een bruidspaartje op staat en de namen van beide partners. Super origineel en helemaal niet duur! Wat je ook cadeau zou kunnen geven, zeker als het een 50 jarig huwelijk betreft, is een mooi bronzen beeldje van een koppel. Zoek je iets met een wat kleiner budget? Wat dacht je van een verjaardagskalender met foto’s van het gelukkige paar, misschien zelfs van hun trouwdag! Super persoonlijk en origineel!

Origineel jubileum cadeau voor werkgever

Ben je juist op zoek naar een origineel cadeau voor wanneer een werknemer een bepaald aantal jaren in dienst is? Dan moet je het wellicht wat meer in de zakelijke hoek zoeken. Een luxe, gegraveerde pen is misschien een leuk idee, of dat gepersonaliseerde tegeltje waar je hierboven al over last. Heb je een groter budget beschikbaar? Dan kun je het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Geef je werknemer bijvoorbeeld een cadeaubon voor een weekendje weg of een etentje in een restaurant naar keuze. Dit zijn dingen die bij vrijwel iedereen in de smaak vallen.

Leuk cadeau voor jubileum van een bedrijf

Is het niet een werknemer die een bepaald aantal jaren in dienst is, maar bestaat het bedrijf zoveel jaar? Ook dan is het natuurlijk wel zo leuk om een origineel cadeau te kopen. Dit kun je met een groep mensen doen, waardoor je een groter bedrag te besteden hebt. Voor het jubileum van een bedrijf is een grote lijst met foto’s van belangrijke momenten leuk, of een grote foto van het voltallige personeel. Of wat dacht je van een schilderij met een bijzondere betekenis? Zolang het cadeau een bepaalde symboliek uitstraalt is het eigenlijk al goed. Datzelfde geldt overigens voor elk jubileum. En vergeet niet: of je nu een groot of klein cadeau koopt, het gaat uiteindelijk om het gebaar!