De derde zondag van juni is Vaderdag

Vaderdag wordt wereldwijd gevierd, alhoewel niet alle landen het op dezelfde dag vieren. In Nederland vieren we Vaderdag in juni. Vergeet dit jaar niet om iets leuks te doen voor je vader. Een mok met foto van je vader en jou erop gedrukt is persoonlijk en leuk. Na alle liefde die jij hebt ontvangen tijdens je opvoeding is het tijd om iets terug te doen. Ga op zoek naar het Vaderdag cadeau dat het beste past bij jouw relatie met je vader. Met een klein gebaar kom je al een heel eind. Vaders hebben niet veel nodig om te stralen.

Handige cadeautjes met opdruk

Is jouw vader de keukenprins van het gezin? Geef hem dan een dienblad met een foto van de familie en een tekst die je zelf hebt bedacht. Of een schort met een tekst naar keuze erop geborduurd. Vaders houden van cadeaus waar ze iets aan hebben. Let dus op de dingen die je vader doet in de loop van de dag. Als jouw vader bijvoorbeeld veel tijd besteed op werk of op kantoor, is een mok met foto een beter idee dan een dienblad. Misschien wel een stropdas met een naam of een logo erop die jij speciaal voor hem uit hebt gekozen? Let goed op de dingen die jouw vader doet en zoek het perfecte Vaderdag cadeau uit. Zo wordt de derde zondag van juni dit jaar onvergetelijk.

Elke vader is uniek

Is jouw vader een echte boekenwurm die jaarlijks tientallen boeken verslind? Geef hem dan een boekenlegger met een foto cadeau voor Vaderdag. Niet elke vader houdt van lezen. Houd jouw vader bijvoorbeeld meer van films kijken? Neem dat hem dan niet kwalijk. Laat jouw vader op Vaderdag weten dat je hem door en door accepteert. Geef hem een koektrommel of een snoeppot met een foto van jullie twee cadeau. Dan hoeft hij zich bij het eten van een koekje tijdens de film niet te schamen. Als jouw vader meer technisch is ingesteld is het een goed idee om een muismat met opdruk te bestellen. Zo ben je altijd bij hem als hij weer aan de slag gaat achter de computer. Misschien kan je zelfs een combinatie van deze cadeaus bestellen. Werken met foto's en opdruk op je cadeaus geeft heel veel mogelijkheden.

De voordelen van bedrukte cadeaus

Door foto's te gebruiken waar een verhaal aan verbonden is maak je een simpel cadeau persoonlijk relevant. Een handig gebruiksvoorwerp dient als reminder aan een fijne tijd. Dit soort reminders geven je de energie om de uitdagingen van de dag met een glimlach tegemoet te komen. Je kan een grap maken die alleen je vader snapt. Dit soort grappen kun je vereeuwigen door een mok met foto als Vaderdag cadeau te geven. Je kan een set van cadeautjes geven met een gezinslid of een huisdier erop zodat hij iedereen tegelijk kan zien. Geef jouw vader dat kleine beetje waardering dat hij nodig heeft om gelukkig te zijn.