Bouw zelf een blokhut of kapschuur! 

Is jouw tuin helemaal af, maar mis je toch een goede plek om bijvoorbeeld je tuinstoel kussens op te bergen? Of ben je een fanatieke klusser en wil je je gereedschappen op kunnen slaan? Of misschien wil je wel je fiets overdekt kunnen stallen, zodat je geen last krijgt van corrosie? Een kapschuur of een blokhut bouwen betekent het einde van veel opbergproblemen in de tuin. Daarbij kan een blokhut of kapschuur ook gebruikt worden als leefbare buitenruimte. Mogelijkheden te over dus!

De kapschuur 

Een kapschuur is een vorm van overkapping. Deze overkapping bestaat uit een dak, een achterwand en een of meerdere zijwanden. Aan de voorzijde is deze overkapping open. Zo kan je makkelijk je tuin- of andere spullen opbergen. Ook worden grote kapschuren gebruikt als overdekking voor terrassen. Zo kan je kan immers door de kapschuur overdekt én uit de wind zitten. Stel je voor: ‘s Avonds lekker met een kopje koffie, onder de terraswarmer, en uit de wind en regen, je dag afsluiten. Heerlijk toch? Of nooit meer rondslingerende tuinbenodigdheden in je tuin! Heel handig en veelzijdig dus, zo’n kapschuur!

De blokhut

Ook een blokhut is een ideale plek om gereedschap en andere (tuin)benodigdheden op te slaan. Daarbij kan je de blokhut afsluiten! Je spullen staan in een blokhut dus echt veilig beschermd tegen diefstal én weer en wind. Daarbij zijn er zoveel soorten stijlen blokhutten, dat er altijd een blokhut passend is voor bij jou in de tuin. Ook een blokhut is te gebruiken als leefruimte buiten. Kleed de hut aan met theelichthoudertjes en een kleine tuinset, een mooi kleedje en voilà: een extra plek om te ontspannen!

Bouw hem zelf!

Een blokhut of een kapschuur bouwen in je tuin heeft dus vele voordelen en gebruiksopties. Je kan natuurlijk een kant en klare hut kopen of bestellen. Maar dat geeft natuurlijk veel minder voldoening dan wanneer je hem helemaal zelf bouwt! Dat klinkt misschien moeilijk, maar dat is het dus niet. En het is al helemaal niet moeilijk wanneer je bestelt bij Houthandelonline.nl!

Een goed begin is het halve werk

De bouw van je nieuwe project begint vanzelfsprekend bij het kopen van het juiste en kwalitatieve materieel. Misschien zie je door al die die aanbieders van hout het bos niet meer. Geen probleem! Bij Houthandelonline.nl zit je goed. Zij hebben een ruim assortiment hout en bieden ook nog eens de mogelijkheid tot het telefonisch stellen van vragen. Zij leveren antwoord en uitleg met grote deskundigheid. 

Ze kunnen je bijstaan in het proces van het kiezen van welke houtsoorten; zij zijn immers professionals. Maar ook als je geen hulp nodig hebt bij het uitzoeken van het hout en de bouw, is Houthandelonline.nl onmisbaar bij het bouwen van je nieuwe blokhut of kapschuur. Houthandelonline.nl bezorgt namelijk gewoon bij je thuis! Geen gedoe met het huren van een boedelbak en rijden naar de bouwmarkt. Je besteld gewoon dat wat je nodig hebt en binnen 2-7 werkdagen wordt je bestelling gewoon thuis bij je bezorgd. Zo kan je snel aan de slag met het maken van je nieuwe bouwwerk!